NTD ApS har eksisteret siden 2004 og vores kunder benytter os som deres foretrukne IT partner af IT-service ydelser.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Vi har en bred viden inden for IT-løsninger, IT-drift, IT-support og -rådgivning, og vi er dybt passionerede omkring det. Lad os tage hånd om jeres IT-løsning, så kan i fokusere på jeres kerneforretning.

Hosting

Er jeres server blevet lidt for ressourcekrævende, besværlig og skaber den for variable omkostninger? Med en hosted serverløsning fra os fungerer din server 24/7, og dine omkostninger gøres faste.

IT-driftservice

Vi har 17 års erfaring som full-service IT-driftsleverandør, og tilbyder værdiskabende, kundetilpassede driftsservices. Du får styr på økonomien, og adgang til nogle af landets bedste IT-driftsteknikere og supportere. En stærk kombination, der sikrer dig effektiv, økonomisk og stabil drift af alt fra azure, office 365, servere, mailservere, m.v.

Microsoft 365

Et Microsoft support-aftale fra NTD, gør det nemt og billigt, at få supporteret Microsoft Office og Office 365. Få hjælp fra nogle af dygtigste supportere til opsætning, administration af brugere og rettigheder, møderum, datahåndtering – og meget mere.

Eksterne IT afdeling

NTD ApS, fordi vi har eksperterne inden for alle de mange områder, fra rådgivning til drift.

NTD ApS, fordi du ikke skal betale for meget for din IT.

Netværk, WiFi, WAN

Hos NTD ved vi, at der er et konstant stigende krav til fleksibilitet, sikkerhed og hastighed. Det garanterer vi med et veldesignet netværk med udstyr fra verdens førende producenter.

Fast konsulent i huset

Med en konsulent aftale får du en konsulent fra NTD i huset – en fast dag – alt efter behov. Så i har ressourcerne, når de behøves. En ekstern konsulent er derimod 100 % dedikeret til support, når han er i huset.