GODE RÅD TIL EN IT-SIKKER HVERDAG

Dit login og kodeord fungerer som nøglen til din hoveddør. Hvis hackerne får fingrene i nøglen, kan de vade direkte ind i din computer og din telefon.

To-trins-login er den sikreste form for adgang til dine brugerprofiler til e-mail, sociale medier og andre online-tjenester.

Når uheldet er ude – enten fordi din computer/telefon går i stykker, eller fordi du er blevet hacket – kan du kun få alle dine filer tilbage med det samme, hvis du har opbevaret en kopi af dem et andet sted. Kontakt os for en sikker og solid backup løsning som sikre at du altid har dine data uanset hvad der sker.

Dine programmer skal opdateres - ellers kan hackerne lettere bryde ind i dem.

Giv ikke personlige oplysninger i mail eller sms til banker, virksomheder eller myndigheder.

Hackerne angriber dig ved at lokke dig til at give dine personlige oplysninger. De vil forsøge at udgive sig for at være en bekendt, en offentlig myndighed eller en virksomhed.

Uanset hvem afsenderen af en e-mail eller en sms ser ud til at være, gælder den samme regel:

Send aldrig dine personlige oplysninger (kreditkort-, NemID- og CPR-info) i hverken en e-mail eller sms.

CEO OG EMAIL FRAUD

Det kaldes CEO fraud, når svindlere udgiver sig for at være chefen i en virksomhed og enten på mail eller telefon beder en medarbejder om at overføre et større beløb til en konto – ofte i udlandet. Den pligtopfyldende medarbejder, der ikke fatter mistanke, kan hurtigt komme til at overføre pengene direkte til svindlerne, og pengene er næsten altid tabt

GÅR IKKE KOMPROMIS MED SIKKERHEDEN

Kontakt os - SÅ VI SAMMEN KAN HOLDE DIN VIRKSOMHED SIKKER