Microsoft 365

Teams, Exchange Online, SharePoint Online og meget mere

Hos NTD har vi været med siden Microsoft startede op med 365-platformen. Vi har været igennem over 100 migreringer og hermed opnået stor ekspertise og erfaring. Nu er vi klar til at hjælpe din virksomhed godt i gang med Microsoft 365 løsninger.

Med Microsoft 365 får din virksomheds medarbejdere adgang til en markedsledende platform. Hjemmearbejdspladser og mobile medarbejdere håndteres nemt og enkelt med Microsoft 365. Adgang til e-mail, og data administreres og oprettes på ingen tid. Licenser kan tildeles på 5 min – og kan hurtigt fjernes igen. På den måde betaler i alene for det reelle forbrug.

Microsoft 365

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

Fordele ved Microsoft 365 til virksomheder

Fleksibilitet

Med Microsoft 365 får du og dine medarbejdere frihed til at arbejde fra hvilken som helst enhed - når som helst. Fordi det hele ligger i skyen, sikrer I fuld synkronisering mellem de forskellige enheder. På den måde har I altid nem og hurtig adgang til jeres kalender, dokumenter, e-mail m.m. ved blot at logge ind på jeres Microsoft-konto.

En Microsoft 365 løsning til ethvert behov

Microsoft tilbyder mange forskellige licenser, og I betaler kun for det reelle forbrug. Betalingen sker per licens, hvilket betyder, at der betales per medarbejder. Derfor er det ligeledes nemt at justere priserne, hvis antallet af medarbejdere ændrer sig.

Effektiv kommunikation og samarbejde

Det er nemt og effektivt at kommunikere og samarbejde på tværs af enheder med Microsoft 365 - uafhængigt af, hvor den enkelte medarbejder befinder sig.

Maksimal sikkerhed

Microsoft 365 er anerkendt af EU's databeskyttelsesmyndigheder for at overholde EU-lovene vedrørende beskyttelsen samt behandlingen af personlige oplysninger. Med indbyggede sikkerhedsfunktioner er din virksomheds data beskyttet mod scam, virus og malware. Derudover kan du gøre den enheder og kundedata med sikre samt administrere brugere og enheder.

Minimerer risikoen for at miste data

Er uheldet ude og jeres computer, tablet eller tredje enhed går i stykker, kan I med Microsoft 365 blot logge ind på jeres Microsoft-konto fra en ny enhed og få adgang til alle dokumenter, kontakter, e-mails m.m. gemt i skyen.

Kom i gang med Microsoft 365

Kontakt os i dag og lad og hjælpe din virksomhed godt i gang med Microsoft 365.