NTD ApS

Fordi tryghed betyder alt

Historien om NTD er historien om et IT-hus med passionerede medarbejdere. Hver dag gør vi vores bedste for at være tæt på kunderne og deres ønsker og udfordringer.

Siden 2004 har vi været “forbi” mere end 200 virksomheder – og rigtig mange brugere. Vi har brugt årene på at udvikle et tæt samarbejde og sat os grundigt ind i kundernes og deres medarbejderes hverdag. Derfor kommer vi stadig hos størstedelen af dem.

Hos NTD har vi alle en baggrund fra større organisationer og IT-huse. Det er imidlertidig de små- og mellemstore virksomheder, der særligt har vores fokus. Det er nemlig her, vi kan gøre den helt store forskel. Ved at agere som den interne medarbejder, der samler trådene og bevarer overblikket. Hos mange af vores kunder kommer vi på faste dage hver uge eller måned – fast konsulent i huset – det skaber ro og overblik.

års erfaring
0
glade kunder
0 +

Når alt er koder og kabler, er det godt at tale kundernes sprog.

Vi omgiver os af bits og bytes, koder og kabler. Men uanset, hvor kompleks opgaven er, forsøger vi at pille de værste floskler ud og oversætte IT-bogen til et sprog, du taler. Vi tror på, at det giver hurtigere håndtering og bedre resultater, hvis dialogen er direkte, uden dikkedarer og så ligetil som mulig. Er du lige så nørdet som os med teknologi og termer, glæder vi os til at tale med dig – er du ikke, så taler vi også dit sprog.

Koder og kabler

Kontakt os i dag på +45 5474 7575

Vi stiller op til et ganske gratis og uforpligtende møde om jeres virksomheds IT fremtid.

    Skal vi ringe dig op?

    Indtast dit navn og nummer herunder – så ringer vi dig op hurtigst muligt, ganske uforpligtende.