NTD ApS

Historien om NTD er historien om et IT-hus med passionerede medarbejdere, hvor vi hver dag gør vores bedste for at være tæt på kunderne og deres ønsker og udfordringer.Siden starten i 2004 har vi været ”forbi” mere end 200 virksomheder – og rigtig mange brugere. Hos størstedelen kommer vi stadig – fordi vi har brugt årene på at udvikle et tæt samarbejde – og sætte os grundigt ind kundernes og deres medarbejderes hverdag.
Hos NTD har vi alle en baggrund fra større organisationer og IT-huse. Det er imidlertid de små og mellemstore virksomheder der har vores særlige fokus. Det er nemlig her vi kan gøre den helt store forskel – ved at agere den interne medarbejder, der samler trådene og bevarer overblikket.

Slide

Vi støtter sporten

Sporten

Vi brænder for sporten og har igennem årene været trøjesponsor for talrige ungdomshold – primært i Holbæk og Odsherred.

I 2020 indledte ved et samarbejde med Høj Elitehåndbold ved at blive sponsor for den talentfulde Tim Rantala. I de kommende år forsætter vi mod toppen sammen med Høj Elite – som du kan læse meget mere om her https://hojelitehaandbold.dk/nyheder-hoej/.

Slide Inge Nielsen, Udviklings- og forvaltningsdirektør Vestsjællands Almene Boligselskab ”Med lidt over 4.000 lejere har vores medarbejdere ofte en travl hverdag. Der skal reageres hurtigt og præcist - hvilket stiller store krav til vores IT systemer – ”det skal bare virke”. Vi har arbejdet sammen med NTD i mere end 10 år – om alt fra IT sikkerhed & serverdrift til brugersupport. De er altid parate og imødekommende – uanset tidspunkt.”