Migreringer

Fra kælder til Cloud

Mange spørgsmål trænger sig på, når en virksomhed skal påbegynde rejsen fra egne servere til cloud-baseret IT-løsning. Hvordan? Hvad med sikkerheden? Hvor meget koster det? Og talrige flere. 

Hos NTD har vi været med siden Microsoft startede op med 365 & Azure – vi har været igennem over 250 migreringer og herved opnået stor ekspertise og erfaring. Så vi ved præcis, hvordan opgaven skal løftes. Nu er vi klar til at hjælpe din virksomhed i skyen.

Med Microsoft 365 år din virksomheds medarbejdere adgang til en markedsledende platform. Hjemmearbejdspladser og mobile medarbejdere håndteres nemt og enkelt med Microsoft 365. Adgang til e-mail og data administreres og oprettes på ingen tid. Licenser kan tildeles på 5 min – og kan hurtigt fjernes igen. På en måde betaler I alene for det reelle forbrug.

Migreringer

Med Azure tilbyder Microsoft desuden talrige services – Windows Server, SQL, Active Directory, backup, virtuelle netværk, BI og meget mere. Alt afregnet efter forbrug – herved minimeres behovet for lokalt placeret hardware, serverrum etc. Uendelig mange muligheder – vi kender de fleste og står klar til at hjælpe med rådgivning og implementering.

Ring til os på +45 5474 7575 – Vi står klar til at migrere jeres IT til nye højder. Og vi holder jer i hånden hele vejen.

Ring til os på +45 5474 7575

Vi står klar til at migrere jeres IT til nye højder. Og vi holder jer i hånden hele vejen.