SharePoint løsninger

Onboarding, sagsstyring, tidsregistrering og mange andre muligheder!

Digitalisering = automatisering, effektivisering og integration. Nøgleord der kort beskriver hvad en SharePoint løsning kan skabe af værdi for jeres virksomhed, hvis blot designet er gennemtænkt og i orden.

Faktisk er det kun fantasien som sætter grænser – vi kan udvikle og tilpasse en løsning lige præcis til jeres formål og behov. Med SharePoint og Power Automate kan vi løfte opgaver som tidligere krævede manuelt arbejde og utallige mandetimer.

Vi har udviklet SharePoint løsninger for mange virksomheder og til mange formål – opgavestyring, projektstyring, sags styring, HR onboarding / offboarding af medarbejdere, asset management, tidsregistrering, fraværsregistrering til skoler – og mange, mange flere. SharePoint er endvidere fuldt integreret med de Office produkter fra Microsoft som I sikkert allerede kender og anvender. Dette medfører typisk lette og overkommelige indkøringsforløb – de fleste medarbejdere føler sig ”hjemme” lige fra start.

Går I med tanker om arbejdsopgaver som med fordel kunne effektiviseres? Tag fat i os på 5474 7575 – vi kommer gerne ud til jeres virksomhed til en uforpligtende og gratis gennemgang af behov og ønsker.

Migreringer

Vil du gerne høre mere om mulighederne i SharePoint og Power Automate?

Kontakt os i dag og lad os sammen effektivisere arbejdsgange.