IT-drift og support

Skal vi varetage din IT-drift?

NTD har siden 2004 været leverandør af IT-drift og support til mere end 200 virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at sikre, at deres IT-systemer er tilgængelige 24/7/365.

Med en driftsaftale hos NTD, hjælper vi med at skabe en problemfri IT-drift, så du og dine medarbejdere kan fokusere på jeres kernekompetencer.

IT-drift og support

Fordele ved at outsource din IT-drift

Større virksomheder har i flere år outsourcet dele af eller al IT-drift. I dag er små- og mellemstore virksomheder også begyndt at se fordelene:

 

_PJF6021

Vil du vide mere?

Vil du gerne høre mere om mulighederne for outsourcing af jeres IT-drift?

Kontakt os i dag og lad os skabe tryghed om dine systemer.

IT-sikkerhed

Mange virksomheder prioriterer deres IT-sikkerhed – af gode grunde. Truslen og risikoen for at virksomhedens data, infrastruktur eller løsninger bliver ramt af cyberkriminalitet er stigende og kan have store økonomiske konsekvenser. Derfor er det vigtigt at beskytte virksomhedens data mod angreb med den rette IT-sikkerhed.

En virksomheds IT-sikkerhed består af mange elementer – Backup, firewall, brugeradfærd, antivirus, adgangskontrol m.m. Cyberkriminalitet rammer virksomheder, hvor de er mest sårbare. Det kræver specialviden, uddannelse og avancerede sikkerhedsløsninger at forebygge mod angrebene, og det er endnu sværere at bekæmpe og efterforske hændelsen, når uheldet er ude.

Tal med os om din virksomheds IT-sikkerhed

Hos NTD er vi eksperter i alle områder. I samarbejde med vores erfarne IT-konsulenter kan vi designe og skræddersy IT-sikkerhedsløsninger til virksomheden, så I kan sove trygt og koncentrere jer om jeres kernekompetencer.