DMARC

Få styr på jeres e-mail sikkerhed med DMARC

I dag er mails et af de vigtigste kommunikationsværktøjer. Derfor er det også et af de mest udsatte områder for phishing og spoofing, herunder det såkaldte CEO Fraud.

DMARC kan bruges til at skabe sikkerhed omkring de mails, som bliver sendt fra dit domæne. Således er DMARC med til at verificere ægtheden af mails sendt på vegne af din virksomhed. Se DMARC som postbuddet, der verificerer, hvem du er, inden han afleverer din post til modtageren.

Med DMARC kan du bede modtagende mailservere om ikke kun at levere i Spam/Uønsket mails, men faktisk helt at kassere en e-mail, hvis den ikke lever op til forventningerne. Med andre ord betyder forventninger, at mailen enten skal være signeret med DKIM eller afsenderserver skal være godkendt i SPF-record. 

Ved at opsætte og optimere på DMARC og samtidig implementere DKIM signering, vil man typisk opleve, at flere af virksomhedens mails når frem til modtageren og ikke havner i Spam eller Uønsket mail. Dermed formår du også at skabe en ensartet behandling af dine afsendte mails, da mailservere ellers vil behandle dine mails med forskellige politkker.

 

DMARC

Kontakt os i dag på +45 5474 7575

Få styr på jeres e-mail sikkerhed med DMARC.