Lenovo ThinkPad

Hos NTD har vi siden 2004 haft fuldt fokus på Lenovo ThinkPad laptops

Således har vi gennem årene leveret tusindvis af enheder til mange forskellige kunder og brancher. Når først man har prøvet noget som bare virker, er det svært at finde gode grunde til at skifte. Derfor hænger de fleste kunder ved - vi forstår dem godt. Lenovo ThinkPads er markedsledende produkter hvor design, funktionalitet og holdbarhed går op i en højere helhed.

Den første ThinkPad vi selv erhvervede har vi i øvrigt endnu – En IBM ThinkPad T40. Så glemmer vi ikke hvordan en ThinkPad engang så ud. Og vi glemmer heller ikke den med holdbarheden.

Vores medarbejdere har et enestående produktkendskab. Vi sidder derfor klar, hvis I har den mindste tvivl om produktspecifikationer, service muligheder eller noget helt tredje: +45 5475 7575.

Lager og logistik udfordringer har der været mange af i de seneste måneder. Vi forsøger efter bedste evne at navigere og skaffe de mest efterspurgte enheder til vores mange trofaste ThinkPad kunder.

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 – 14”

 

Kraftfuld ydeevne og bærbarhed i en premium pakke.
ThinkPad X1 Carbon Gen 9 bærbare computer indeholder en række nye funktioner, der tilføjer bekvemmelighed, forbedrer teknologien og beriger din oplevelse – alt imens den leveres i et ultratyndt og ultralet kabinet. 

Du får en imponerende 16:10-skærm, et bredere TouchPad, et større batteri, der giver mere tid frakoblet og en ventilation på bagsiden for at forbedre effektiviteten. Ud over Intel® Evo®-platformen får du en hurtig enhed, der er klar, når du har brug for det.

 

ThinkPad T15 Gen 2 – 15”

Pålidelig arbejdskammerat. Sportstrænet ledsager.

En ThinkPad T15 Gen 2 (15″ Intel) kan tilpasses på utallige måder, så udtrykket “personlig computer” kommer til sin fulde ret. Den kan konfigureres til dine specifikke behov, uanset om du har brug for en bærbar computer til arbejde, underholdning eller begge dele. Op til 11. generation af Intel® Core™ i7 vPro-processorer sikrer robust ydeevne, og den lysende 15″ skærm med Dolby Vision™ UHD-opløsning (ekstraudstyr) giver førsteklasses billeder.

Thinkpad T14 Gen 2 – 14”

 

Bærbar balance mellem arbejde og fritid

Med kraftfulde 11. generation af Intel® Core™-processorer og livagtig NVIDIA®-grafik leverer den bærbare ThinkPad T14 Gen 2-computer (14″ Intel) alt, hvad du behøver til arbejde og underholdning. Lynhurtigt WiFi 6E giver dig en hurtigere og mere stabil onlineoplevelse end nogensinde før. Desuden får du tidsbesparende egenskaber som en touchbaseret fingeraftrykslæser, Modern Standby og Wake on Voice, der giver dig en bekvem og enkel arbejdsgang. 

 

Vil du høre mere om mulighederne med Lenovo ThinkPad?

Kontakt os til et helt gratis og uforpligtende møde.