Mac

Kun for de smarte?

“Mac vælges udelukkende for design”. Den hører vi ofte. Efterfulgt af alverdens reservationer vedrørende alle de udfordringer, der er forbundet med at vælge Apple Mac som en del af virksomhedens IT-platform. Men det lader sig faktisk gøre at vælge Mac og være på omgangshøjde med alle Windows kollegaerne.

Microsoft 365 fungerer glimrende på en Mac:

Man kan altså tilgå virksomhedens data samt dele data med alle kollegaer. Man kan få sin mail i Outlook og dele kalendere – præcis som på en Windows PC. Licenserne er tilmed de samme – således kan en medarbejder frit skifte mellem Windows og Mac uden, at det koster ekstra. Data gemt i SharePoint og OneDrive kan endvidere også tilgås fra iPhone og iPad. Således er hele Apple-familien fuldt kompatibel med Microsofts moderne workplace platform. Og så gør det heller ikke noget, at man ser godt ud. 

Hos NTD sidder vores medarbejdere klar til et helt gratis og uforpligtende møde om mulighederne med Mac: +45 5474 7575.

 

13" MacBook Pro

Pro. På en ny måde.

Apple M1-chippen beskytter dine data og gør den bærbare 13″ MacBook Pro utroligt hurtig og effektiv. Med op til 20 timers batteritid får du batteritid til en hel dag. Effektiv temperaturstyring med aktiv afkøling sikrer lynhurtig ydeevne.

Den strålende Retina-skærm får billeder til at se langt mere realistiske ud – flere detaljer samt skarp og tydelig tekst. Derudover får du med M1 forbedret billedkvalitet under videosamtaler, samt forbedret signal-støj-forhold på højde med niveauet i profesionelle mikrofoner med de nye mikrofoner. Du kan derfor trygt afholde onlinemøder eller webinarer. 

 

MacBook Air

Tung power. Helt let.

Apple M1-chippen forandrer Apples bærbare MacBook Air fuldstændigt. Få den længste batteritid i en MacBook Air nogensinde med op til 18 timers batteritid og et lydløst design uden blæsere.

Den strålende 13,3″ Retina-skærm får billeder til at se langt mere realistiske ud. Flere detaljer samt skarp og tydelig tekst. Derudover får du med M1 forbedret billedkvalitet under videosamtaler, samt forbedret signal-støj-forhold på højde med niveauet i profesionelle mikrofoner med de nye mikrofoner. Du kan derfor trygt afholde onlinemøder eller webinarer. 

 

Vil du høre om mulighederne med Mac?

Kontakt os til et helt gratis og uforpligtende møde om dine muligheder med Mac.