Konsulentydelser

Du kan sparre med os om alt der rimer på IT

Ny serverløsning, netværk, IT-sikkerhed, modern workplace eller noget femte, der måtte være væsentligt for netop din virksomhed. Vi kan rådgive & informere om alt I måtte finde interessant at spørge om. I kan også få tilknyttet en fast konsulent – som I altid kan kontakte direkte såfremt behovet opstår. Vi kan endda tilbyde fast konsulent i huset – Jeres hus altså. Så kommer vi på faste dage – eksempelvis en dag om ugen/måneden. På den måde har medarbejderne vished med hensyn til onsite support på helt faste tidspunkter. Hvis det haster, er vi naturligvis klar på telefon og e-mail – og via TeamViewer kan vi lynhurtigt “koble på” og assistere jeres medarbejdere.

Alle vores konsulenter er certificerede, erfarne og dygtige til at kommunikere med mennesker. Vi gør en dyd ud af at være “tæt på”, tilgængelige og nemme at tale med. Så uanset, hvor kompleks opgaven er, bestræber vi os på at pille de værste floskler ud og oversætte IT-ordbogen til et sprog, du taler.

Ring til os på +45 5474 7575 – så sender vi en konsulent ganske gratis og uforpligtende til en snak om jeres virksomheds IT fremtid.

Konsulentydelser

Ring til os på +45 5474 7575

Vi sender en konsulent ganske gratis og uforpligtende til en snak om jeres virksomheds IT fremtid.

    Skal vi ringe dig op?

    Indtast dit navn og nummer herunder – så ringer vi dig op hurtigst muligt, ganske uforpligtende.