Vigtige ændringer i CSP-programmet

Få det fulde overblik

Microsoft har netop lanceret en række af ændringer i deres CSP-program - Det er den største og vigtigste opdatering til CSP-programmet siden lanceringen i 2015. Ændringer vil påvirke den måde, som du har købt licenser ind på via CSP, og derfor er der nogle ting, der skal tages stilling til fremadrettet.

Ændringerne berører Azure, Office 365, Microsoft 365, Dynamics 265, Power Platform og andre brugerlicenser og gør det mere enkelt for kunder og partnere at købe og få leveret Microsoft licenser.

De nye tilbud er tilgængelige fra 14. oktober 2021 og pr. 1. marts 2022 vil nye aftaler og fornyelser kun være tilgængelige på den nye CSP model. Vi har samlet alle ændringer og vigtige datoer her, så du hurtigt kan få et overblik. 

Nye ændringer

Ingen annullering eller reducering af licenser

Med den nye måde kan du ikke længere annullere eller reducere antallet af licenser i den årlige periode - kun ved den årlige fornyelse.

Nye månedlige abonnementer

Hvis du stadig ønsker at justere antallet af licenser, kan du vælge de nye månedlige licenser mod en merpris.

Nye priser for Microsoft 365

Microsoft har annonceret ændringer i 6 af deres Office-produkter. Dette er den første væsentlige prisopdatering siden lanceringen af Office 365 for et årti siden. Prisændringerne træder i kraft den 1. marts 2022 for følgende kommercielle produkter:

 

Disse stigninger vil gælde globalt. Prissætningen i danske kroner er endnu ikke offentliggjort.

Book et møde

Få overblik over, hvad de nye ændringer kommer til at betyde for din virksomhed.