[rev_slider alias=”the7-business-with-contact-hero-image”]

NÅR ALT ER KODER OG KABLER, ER DET GODT AT TALE KUNDERNES SPROG.

Vi omgiver os af bits og bytes, koder og kabler. Men uanset, hvor kompleks opgaven er, forsøger vi at pille de værste floskler ud og oversætte IT-ordbogen til et sprog, du taler. Vi tror på, at det giver hurtigere håndtering og bedre resultater, hvis dialogen er direkte, uden dikkedarer og så lige til som muligt. Er du lige så nørdet som os med teknologi og termer, glæder vi os til at tale med dig. Er du ikke, så taler vi også dit sprog.

VI BRÆNDER FOR SMV’ERNE

Hos NTD har vi alle en baggrund fra større organisationer og IT-huse. Det er imidlertid de små og mellemstore virksomheder der har vores særlige fokus. Det er nemlig her vi kan gøre den helt store forskel – ved at agere den interne medarbejder, der samler trådene og bevarer overblikket mht. licenser, backup og alt det andet som sorterer under intern IT. Hos mange af vores kunder kommer vi på faste dage hver uge eller måned – fast konsulent i huset – det skaber ro og overblik.
0
Års erfaring
0
+
Glade kunder

Hvorfor os ?

01.

Faglighed

Selvfølgelig skal vores faglighed være i top. Det er grundlæggende og en forudsætning for, at man kan blive medarbejder hos NTD.

02.

Arbejdsmoral

Vi er også mennesker med et almindeligt liv ved siden af arbejdet. Men når det gælder arbejdsmoral, er den mere end gennemsnitlig.

03.

Tæt på kunden

Vi gør en dyd ud af at lære dine systemer, krav og udfordringer at kende, så vi bedst muligt kan supportere din forretning. Det er et tæt samarbejde, og vi anser det som en kunst, som vi ved, at vi mestrer.

04.

Vi hjælper alle

Vi kan i princippet alle brancher. Der er ingen, vi ikke hjælper. Men der er nogle, vi hjælper og har hjulpet mere gennem årene.

IT-drift

Fuld drift af jeres lokale IT-installation – servere, arbejdsstatio­ner, backup, netværk/firewall/switch. Overvågning og håndte­ring af opdateringer – hurtig respons og udrykning, hvis uheldet er ude. E-mail & telefonsupport, remote support eller onsite support – du bestemmer. Vi klarer langt de fleste opgaver inden for ganske kort tid, så du og dine medarbejdere kan komme hurtigt videre.

Microsoft 365

Teams, Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive og meget mere.
Hos NTD har vi været med siden Microsoft startede op med 365 platformen – vi har været igennem over 100 migreringer og hermed opnået stor ekspertise og erfaring. Nu er vi klar til at hjælpe din virksomhed i skyen. Med Microsoft 365 får din virksomheds medarbejdere adgang til en markedsledende platform. Hjemmearbejdspladser og mobile medarbejdere håndteres nemt og enkelt med Microsoft 365. Adgang til e-mail og data administreres og oprettes på ingen tid. Licenser kan tildeles på 5 min – og kan hurtigt fjernes igen. På den måde betaler I alene for det reelle forbrug

Microsoft Azure

Tag hul på din virksomheds rejse i skyen. Microsoft tilbyder talrige services – Windows Server, SQL, Active Directory, backup, virtuelle netværk, BI og meget mere. Alt afregnet efter forbrug – herved minimeres behovet for lokal placeret hardware, serverrum m.m. Uendelig mange muligheder – vi kender de fleste og står klar til at hjælpe med rådgivning og implementering.

IT Sikkerhed

Backup, firewall, brugeradfærd, antivirus/antimalware, adgangskontrol med videre – en virksomheds IT-sikkerhed består af mange elementer. Vi har styr på dem alle – forstår deres betydning og kan designe og ”dosere” – så kan I sove trygt og koncentrere jer om virksomheden.

Kontakt os

Siden starten i 2004 har vi været ”forbi” mere end 200 virksomheder – og rigtig mange brugere. Hos størstedelen kommer vi stadig, fordi vi har brugt årene på at udvikle et tæt samarbejde og sat os grundigt ind i kundernes og deres medarbejderes hverdag.

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Følg os på LinkedIn

Lad os snakke sammen